Bahattin-Makbule Özberk Anaokulu
Fatih M. Ulubatlı Bulvarı No19

VİZYON

Erken çocukluk dönemindeki çağ çocuklarının tümüne eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak, Kültürel değerlerimizin yaşatılmasını sağlayan, geçmişine sahip, geleceği kucaklayan; ilkeli, çalışkan nesiller yetiştirmek

MİSYON

 Çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyerek; özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortam çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmak, benlik kavramının gelişmesine katkıda bulunmak ve öğrenmeye ilgi uyandırmak.  Yaparak, yaşayarak öğrenmeye fırsat vererek; çocukların kalıcı davranışlar edinmelerini sağlayarak çocuklarımızı ilköğretime hazırlamak.  Çocuklarımızı değişen ve gelişen dünya koşullarına uyum sağlayabilen, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirmek.

İkili

Sabahçı Devre 07:30-12:30 Öğleci Devre 12:30-17:30